AVANÇA + TASTA OFICIS

L’AVANÇA + TASTA OFICIS és un Projecte de Segona Oportunitat Educativa, que des de fa tres anys treballa per capacitar a joves que han abandonat els estudis reglats, preparant-los amb la finalitat de que esreincorporin al sistema educatiu formal.

Durant un curs escolar, es treballa amb el grup de joves de manera transversal diferents competències com són: les habilitats relacionals, els hàbits socials, l’orientació laboral i les competències bàsiques. Aquest treball es realitza a través de l’aproximació teòrico-pràctica a tres oficis: jardineria, comunicació audiovisual i monitor del lleure.

Si estàs interessat  o coneixes algú que li pugui interessar pots contactar amb nosaltres al telèfon: 93 5514973 i demanar per Neus o Laura de JAPI, t’informarem i podràs venir a visitar-nos per veure al projecte d’aprop.


 

APRENENTATGE SERVEI (APS)

Des de l’Associació JAPI, tenim  la profunda convicció de la necessitat de dur a terme projectes d’Aprenentatge i Servei, perquè creiem que a partir d’aquesta metodologia educativa fomentem l’aprenentatge dels i les joves i alhora el seu compromís comunitari implicant-se posteriorment en projectes de voluntariat social.


 

PROJECTE COACH

El Projecte Coach és una iniciativa destinada a joves que no han finalitzat els estudis de la ESO.

Des de l'associació JAPI, col·laborem des de l'any 2012 amb la Fundació Èxit a través del projecte Coach.