Coneix el nostre equip!

L’entitat compta amb un equip de professionals de l’àmbit socioeducatiu, amb titulacions en pedagogia, antropologia, educació social, treball social i integració social i amb experiència en el treball amb en entorns multiculturals i amb persones en situació de vulnerabilitat, que fan col·laboracions en el projecte.

Anabel Rodríguez

Anabel Rodríguez

Educadora referent del projecte Diversitas

Tinc una àmplia trajectòria, de més de 18 anys, al món de l’educació en el lleure, com a monitora i directora, així com en l’acompanyament a infants, joves i famílies en risc d’exclusió social. El meu creixement personal i laboral ho dec a aquests anys empleats a l’àmbit del lleure i l’educació no formal.

Educadora infantil, cursant Magisteri d’Educació Física i il·lusionada d’estar a JAPI per conèixer la realitat del barri, perquè sóc de la Florida!

Bea García

Bea García

Educadora referent del projecte Avança + Tasta Oficis (La Florida)

Berta Pellisé

Berta Pellisé

Prospectora laboral (Singulars)

Graduada en Antropologia, Integració Social i, actualment, formant-me en Dinamització Comunitària. Porto tres anys treballant dins de l’àmbit de la joventut des de diferents organismes i formes d’intervenir-hi.

Estic compromesa amb el desenvolupament social i personal dels i les joves per fomentar una ciutadania activa, justa, equitativa i participativa on es garanteixi el benestar integral de les persones que la conformen des de les seves pròpies necessitats i accions. Totes les persones tenim capacitat transformadora de la realitat que ens envolta, si tenim voluntat i treballem comunitàriament, i aquest és el missatge que vull expandir al llarg de la meva trajectòria personal i professional.

Judit Llaurado

Judit Llaurado

Tècnica d'audiovisuals dels projectes Diversitas i Avança + Tasta Oficis

Graduada en Comunicació Audiovisual especialitzada en escriptura de guions i monitora d’esplai durant molts anys.

Tot i que pot semblar que aquests dos mons tenen a veure entre res i menys, a Japi he trobat un lloc on poder combinar-los i gaudir-los a parts iguals. Sempre m’ha agradat treballar amb joves, però també el cinema, la fotografia i la ràdio… Em sento afortunada de poder participar en els projectes audiovisuals que realitzen les i els joves i acompanyar-los en els seus processos creatius =)

Gabriela Ripari

Gabriela Ripari

Tècnica del projecte Ocell de Foc a Hospitalet de Llobregat

Gaizkane Apodaka

Gaizkane Apodaka

Coordinadora

Politòloga, amb un Màster en Estudis de Gènere, Dones i Ciutadania i Integradora Social. Actuo, treballo i penso tant en els projectes, grups de treball i formes d’intervenció social des d’un coneixement situat i feminisme interseccional de les polítiques i incidència social per lluitar contra les desigualtats socials. També tinc la sort de treballar amb un equip multidisciplinar amb qui i de qui aprenc cada dia!

Silvia Carreño

Silvia Carreño

Orientadora laboral (Singulars)

Sóc Pedagoga i vaig cursar un postgrau en Orientació laboral i Inserció Sociolaboral. Actualment, estic cursant el grau en Treball Social.
La meva trajectòria professional va començar al cau, on vaig gaudir moltíssim com a Cap (monitora) i on el lleure em va portar a entendre l’educació formal i no formal com un pilar fonamental per a la transformació social i a través del qual vaig començar a construir la meva identitat com a educadora dins del tercer sector. Des de llavors he treballat amb infants, joves i famílies nouvingudes, amb les quals veig reflectida gran part de la meva vida com a persona membre d’una família migrant, a diversos projectes socioeducatius.
Durant tots aquests anys, he pogut comprendre com l’educació i l’orientació professional i laboral ocupen un a paper fonamental en la trajectòria vital de totes les persones i a través dels quals es poden crear realitats més inclusives i equitatives per a totis. És per això que a JAPI treballo per construir espais segurs i de confiança, on puguem acompanyar a les joves durant les seves experiències vitals i aprendre les unes de les altres.

Thiago Lanfranchi

Thiago Lanfranchi

Educador referent del projecte Avança + Tasta Oficis (Llorer)

Antropolèg, especialitzat en educació i migració, amb Màster en Polítiques Educatives. Treballo i acompanyo projectes en el món de la educació no formal des de una perspectiva intercultural des del 2014. Apassionat per les cultures juvenils i el potencial creatiu dels joves, em considero afortunat d’aprendre cada dia del meu super equip i dels joves.

També han treballat amb nosaltres…

Flor di Stefano

Flor di Stefano

Tècnica del projecte "Més a dir"

Tècnica en Integració Social amb formació (acadèmica i no acadèmica) en matèria d’igualtat.

Argentina, feminista i defensora dels drets sexuals i (no) reproductius. Ha treballat com acompanyant de persones en risc o situació d’exclusió  social durant més de 15 anys, abordant temes de migració, violències i educació des d’un punt de vista integral i amb focus en l’autonomia de les persones.

Kaur Lal Devi

Kaur Lal Devi

Tècnica del projecte "Més a dir"

Mestra d’educació primària. Al llarg de la meva carrera, he adquirit una comprensió profunda de la importància de la diversitat cultural i la necessitat de proporcionar models a seguir per als joves que provenen d’origens diferents al caucàsic en el context de l’educació tant formal com informal.

Aprofitant les meves arrels índies, que en un moment va ser percebuda com una debilitat, he trobat una oportunitat valuosa per abordar temes fonamentals en l’educació, com el respecte, l’empoderament personal, la construcció de la identitat individual i la interacció de cultures diverses.

Léa Didoune

Léa Didoune

Referent Diversitas

Treballar, compartir, experimentar, ensenyar i aprendre. La meva experiència a JAPI ha sigut tantes coses que és difícil definir-la en una sola paraula. Tot l’aprenentatge que m’emporto dels joves i professionals amb qui he compartit el meu dia a dia durant aquests anys… JAPI ha sigut el meu niu on he pogut créixer a nivell professional però també personal.

Col·laboren amb nosaltres:

Direcció

C/ Pedraforca 29, L’Hospitalet de Llobregat

TELÈFON

935 51 49 73

CORREU

Per a informació sobre l’entitat: entitat@japi.cat

Per a informació sobre els projectes i serveis: coordinacio@japi.cat

Les nostres xarxes