Des de JAPI, partim de la premissa que col·laborem en un projecte educatiu compartit, amb el que creiem que el treball en Xarxa és una necessitat.  

La pluralitat d’agents socials i educatius que es coordinen, és la manera més coherent d’adaptar-nos i implementar el complex model social en el que duen a terme la nostra tasca.  

Així doncs, a continuació esmentem els diferents agents que intervenen en els projectes que realitzem.

 

-    Instituts

En tots els projectes desenvolupats des de l'entitat és necessària la implicació de l'Institut tant per coordinar la derivació dels i les joves com per facilitar el retorn d'aquests als estudis.

 

-    Serveis Socials.

Des d'aquest àmbit es realitza un seguiment del i la jove i de la seva família per tal de coordinar aquest procés amb les diferents actuacions que desenvolupen amb ells.  

 

-   Entitats i empreses del territori.

A l’ inici de cada taller d’ofici el coordinador es posa en contacte amb les diferents entitats i empreses del territori per veure si volen la participació de joves en pràctiques al projecte.  

 

 - Centre de Recursos Ocupacional  

- Programa d’orientació i acompanyament (P.O. A).

   

-  Fundació ÈXIT

 

També col·laborem amb la Fundació Èxit de Barcelona especialitzada en la inserció laboral de joves.

Entre els diferents projectes encarats a la Inserció sociolaboral dels joves que treballa la entitat. Nosaltres participem amb ells en el marc del Projecte Coach.  

A través d’aquest projecte la fundació forma a voluntaris d'empreses perquè aquests, utilitzant el coaching, ajudin a joves a definir el seu objectiu laboral i a conèixer una empresa per dins.  

Els nostres joves entren dintre dels candidats a participar en un període de pràctiques en una empresa, de la mà d’un voluntari empresarial. 

 

 També treballem en col·laboració amb: