Amb motiu del mòdul d’Hort i Jardineria, avui hem pogut visitar gràcies a Brotes Coop l’Horta l’Africà, un projecte liderat per Mady Keita situat al parc agrari del Baix Llobregat, on conrea fruita i verdura de temporada des de fa 14 anys.
Conrea productes típics del parc agrari i experimenta amb productes de fora, important llavors del seu país d’origen, Mali, com el ocra, el blat de moro, el cacauet o el yakatu. Advoca pel consum d’aprofitament i el reconeixement de la seva cultura venent també parts oblidades de plantes molt apreciades al seu país, com la fulla de moniato i la fulla de carabassa.

Si sou persones que confieu en la importància de consumir de proximitat i qualitat, respectant el medi ambient i amb consciència d’allò que consumim i menjem, us convidem molt a apropar-vos per a conèixer a Mady i el seu projecte, així com per tastar els seus productes. Podeu llegir l’entrevista que li van fer des de Fet a San Feliu, aquí, en aquest enllaç.

Moltes gràcies, Agnes (Brotes) i Mady!