Ahir dimecres, la nostra coordinadora i prospectora del projecte Singulars “La dinamització com a motor d’inserció” van visitar Aula LH, a la televisió local; un programa del món educatiu de L’Hospitalet. Entrevistes, reportatges i notícies amb l’actualitat dels centres educatius i aquelles experiències singulars, destacades i rellevants. Allà, les nostres companyes van poder parlar amb la Núria sobre la nostra associació, com neix i perquè, les necessitats del nostre jovent al barri i també, per suposat, del programa Singulars. A més de donar informació a la ciutadania sobre el seu funcionament, també es van poder conèixer els i les joves d’aquesta segona edició de Singulars que finalitza ara a finals d’any, amb un reportatge de la televisió a l’Escola Educa on es formen.
Des de JAPI, volem agrair aquesta oportunitat per donar-nos a conèixer en una plataforma local, al nostre barri i també al projecte Singulars, que abarca diferents perfils i sortides al món del lleure.
A més, les recents pactes de col·laboració amb Quique Sabater i l’Esplai del Xixell amb qui hem establit contacte gràcies a la nostra figura prospectora, la Berta, el projecte està més fort que mai!
Podeu veure l’entrevista sencera, aquí:

Entrevista JAPI i Singulars a l’Aula LH